Friday, 29 November 2013

Heart Broken :(

Assalamualaikum.. :(

Hai2 harapan hancur :( nak jage hati laki susah kan herm nak single boleh tak?? dah tawar hati gan laki malas nak layan lelaki yang tak penah hargai pompuan >.< hate this boy herm :( mood down sebab die --> mizan
sebab die ske pakse mira tk ske laki pakse2 nie herm :( lantak kau arg kalau kau bace hati aku sakit sgat cuba kalau aku ckap sekali kau pham jgan pakse nanty dari aku ske at kau aku benci kau jgan tanye nape :( ske sgat kan pakse aku kan tenggok aku buat perangai at kau weyh tolong lah aku merayu kalau kau nak aku layan kau bebaik kau jgan pakse aku and satu lagi jgan sampai aku clash gan kau sebab hal kecik je kay kalau nak carik pompuan lain pegi lha tak penah halang pun sebab tu hak kau bkn hak aku :( aku tak call kau ade sebab aku tak nak ckap at kau biar lha aku alami sendiri aku mintak maaf kalau harapan kau hancur sebab bce blogger aku sebenar ye kau tak de buat salah at aku cume aku tak ske gan perangai kau yang ske pakse aku serius aku benci kau nak aku benci kau kau pakse lha aku lagi kay bye lain kali jge perasaan pompuan baik2 tau syang bye luv u jge diri baik2 jgan ske pakse pompuan lain kay mizan aku harap kau jumpa pompuan yang lagi baik dari aku :') byee bhagia kay syang :(

No comments:

Post a Comment